Rhoonse Baan Vogelaar

Locatie

In het noordoosten van woongebied Portland, ten zuiden van de A15, wordt momenteel het nieuwe kleinschalige bedrijventerrein Portland Noord ontwikkeld. Er is al een tankstation aanwezig en het aantal nieuwe bedrijven zal de komende tijd snel toenemen.

Projectlocatie

Koperhoek
Rhoon
(0174) 385 240
INFO@RHOONSEBAAN.NL

LOCATIE EN BEREIKBAAR­-HEID

Het splinter nieuwe bedrijventerrein wordt ontsloten via de weg Rhoonse baan. De Rhoonse baan is één van de infrastructurele hoofddragers van de gemeente en staat in verbinding met zowel de A15 als de A29. De rijafstand van en naar de autobaan bedraagt ca. 6 minuten. Daarnaast ligt het havengebied en Botlek zeg maar naast de deur.

Direct naast het bedrijventerrein bevind zich de onderdoorgang Waterkering die onder de A15 doorloopt waardoor u direct in Rotterdam-Zuid uitkomt. Deze tunnel is overigens tevens een echte waterkering, vandaar de naam.

Door de gunstige ligging van de bedrijfspanden kun je de locatie snel vanaf omliggende plaatsen bereiken: Rotterdam, Albrandswaard, Barendrecht, Hoogvliet Rotterdam, Poortugaal en Ridderkerk.

GEMEENTE ALBRANDSWAARD

Rhoon maakt deel uit van Gemeente Albrandswaard dat in 1985 is ontstaan door het samenvoegen van de gemeentes Rhoon en Poortugaal. Sinds 2000 is er een derde kern bij de al twee bestaande dorpen gekomen: Portland. Deze kern is als wijk onderdeel van het dorp Rhoon in plaats als een zelfstandig dorp Portland binnen de gemeente Albrandswaard.

Albrandswaard is als Gemeente geleidelijk gegroeid wat is terug te zien in de lokale economie. Van kleine, lokale ondernemers tot grote internationale bedrijven: u vindt ze in Albrandswaard. Verbindend ondernemen staat in Albrandswaard centraal: elkaar opzoeken, kennis en initiatieven delen en gezamenlijk naar de toekomst kijken. Dàt is ondernemen in Albrandswaard! Omdat de gemeente tegen Rotterdam aan ligt en goed ontsloten is via snelweg en metro, liggen er kansen voor iedere ondernemer. Al met al, als u kiest voor onze bedrijfsunits op bedrijventerrein Portland Noord dan maakt u een goede keuze.

Gemeente Rhoon

Downloads

De bestanden openen in een nieuw tabblad en kunnen daarna gedownload worden.

CONTACT MET ONS OPNEMEN

Heeft u een specifieke vraag of wilt u een afspraak maken? Stuur ons een e-mail of maak gebruik van het contact formulier.

Contact formulier