Bedrijfsruimte van Rhoonse baan

Het project

In het vierde kwartaal van dit jaar zal worden aangevangen met de bouw van het project. De oplevering is gepland voor medio 2018.

38 MULTIFUNCTIONELE BEDRIJFSUNITS

De 38 multifunctionele bedrijfsunits bieden optimale flexibiliteit voor de hedendaagse ondernemer. De bedrijfsunits worden standaard casco opgeleverd zoals omschreven in de technische omschrijving.

De bedrijfsunits kunt u na oplevering geheel naar eigen inzicht (laten) indelen. Bijvoorbeeld als kantoor, showroom, atelier, werkplaats, bedrijfsruimte, magazijn, opslag, productie- en handels-activiteiten. Alle bedrijfsunits beschikken over een zelfstandige entree en een hoge overhead deur. De buitenzijde van de beeldbepalende luxe units 1 en 16 wordt smaakvol afgewerkt met heel veel glas wat voor fraai binnenvallend daglicht zorgt.

Het gebouw wordt volgens de modernste normen en eisen gebouwd. Het is eenvoudig mogelijk om meerdere bedrijfsunits samen te voegen omdat de bedrijfsunit scheidende wanden niet noodzakelijk zijn voor de draagconstructie van het gebouw.

Gebouw kantoorpand

VOORGEVEL - ZUIDGEVEL

Bedrijfspand aanzicht

LINKER ZIJGEVEL - WESTGEVEL

RECHTER ZIJGEVEL - OOSTGEVEL

Pand kantoorruimte

ACHTERGEVEL - NOODGEVEL

Downloads

De bestanden openen in een nieuw tabblad en kunnen daarna gedownload worden.

CONTACT MET ONS OPNEMEN

Heeft u een specifieke vraag of wilt u een afspraak maken? Stuur ons een e-mail of maak gebruik van het contact formulier.

Contact formulier